Betaling & verzending

Betalen, dat moet nu eenmaal ook gebeuren. Voor de betaling van producten die je aankoopt via onze webwinkel heb je tal van mogelijkheden. Zo is het onder meer mogelijk om via creditcard (Mastercard, Visa, …), Bancontact/Mister cash (bankkaart) en je PayPal account te betalen. Daarnaast kan een betaling ook nog altijd via de klassieke bankoverschrijvingof met een cadeaubon. Alles samen heb je maar liefst 9 mogelijkheden om veilig te betalen.

  • BankoverschrijvingGratis
  • Bancontact / Mister Cash: Gratis
  • Belfius betaalknop: +1%
  • KBC betaalknop :+1%
  • Mastercard: +2,5%
  • Visa: +2,5%
  • iDeal: +€0,30
  • Contant bij afhaling: Gratis (max. €250)
  • Cadeaubon: Gratis

Van zodra we de betaling hebben ontvangen, versturen we de bestelling. Bij bankoverschrijvingen kan dit enkele dagen duren naar gelang de bankinstelling. Om de verwerking van de bestelling te bespoedigen, kan je ons een betalingsbewijs bezorgen via e-mail. Zo hoeven we niet te wachten tot de overschrijving effectief op onze rekening staat om de bestelling klaar te maken. Met enkel een betalingsbewijs kunnen we echter geen onmiddellijke zending garanderen. 

Verzending

bpost_logo_detailDe verzending van je bestelling verloopt enkel met erkende en kwalitatieve koeriersdiensten. Meestal werken we samen met bpost die een verzekerde verzending garandeert. Ben je niet thuis wanneer de koerier je pakje thuis aanbiedt? Geen probleem, dan krijg je een zendingsbericht in je brievenbus. Je kan gewoon wachten tot de postbode de volgende werkdag opnieuw langskomt. Twee keer niet thuis? Dan krijg je enkele dagen de tijd om je pakket op te halen in het dichtstbijzijnde postkantoor/postpunt. De verzendkosten binnen België bedragen €6,95. Bij bestelling buiten België kunnen extra verzendkosten gelden. Sowieso krijg je steeds een track & trace nummer zodat je makkelijk de bestelling kan volgen. Je bestelling is trouwens ook standaard verzekerd!

verzending01

Gratis Retour

Wil je een product retourneren binnen je bedenktijd? Dat kan gratis door je bestelling binnen te brengen in ons magazijn te Vichte. Liever opsturen? Vraag dan even je retour-etiket op info@drone-kopen.be en we helpen je snel verder. Voor herstellingen of retours buiten de bedenktijd  kan je eenzelfde goedkoop retour-ticket verkrijgen (tegen €6,50 aangetekende en verzekerde zending).