Over ons

Hallo,

Ik ben Yuri van Drone-kopen.be en samen met een collega richtte ik deze website eind 2012 op puur uit interesse voor quadcopters (en modelbouw in het algemeen). Vanuit onze werkplaats in Vichte, proberen we een zo goed mogelijk service te verlenen.

Raar maar waar: we hadden niet onmiddellijk de intentie om toestellen te verkopen, we begonnen met een blog en van het één kwam het ander. Op vraag van enkele bezoekers besloten we in april 2014 om een select maar kwalitatief gamma aan quadcopters (drones) aan te bieden.

“Nooit gedacht om anno 2017 een vlieglicentie klasse 1 op zak te hebben!”

Nog belangrijker voor ons was (en is nog steeds) het aanbieden van zoveel mogelijk informatie. Ben je enkel en alleen op zoek naar de laagste prijs? Dan zullen wij je waarschijnlijk niet kunnen helpen. Ben je op zoek naar de beste service tegen de beste prijs en up to date sector informatie? Welkom aan boord! 😉

Yuri

Yuri Hellyn

Zaakvoerder & drone piloot

  • Klasse 1 vlieglicentie op zak
  • Geeft regelmatig drone workshops
  • Passie voor e-commerce
  • Zet klantentevredenheid op Nr 1

Oja, even terug was ik te gast in het tv-programma ‘ROBtv Weekend’. Bekijk gerust mijn tv-debuut:

Een kwalitatief aanbod

“Sedert het voorjaar 2014 kan je op onze website een selectief gamma aan quadcopters terugvinden. Het aanbod is bewust beperkt gehouden omdat we enkel producten willen aanbieden die we zelf hebben getest. Geen oneindige keuzemogelijkheden maar een degelijk gamma aan drones! Net daarom stelden we  volgende drie beloftes op.” aldus zaakvoerder Yuri Hellyn.

  • Enkel goedgekeurde producten in ons gamma (incl. manuele kwaliteitscontrole)
  • Snelle levering: voor 16u betaald = volgende werkdag geleverd (indien op stock)
  • Een bedenktijd van 30 dagen: niet goed, geld terug!

Erkend WLtoys dealer

Door onze snelle groei zijn we sinds oktober 2014 (= 6 maand na opstart) officieel WLtoys dealer. Dat is niet enkel voor ons een erkenning van het goede werk maar het biedt vooral extra vertrouwen aan onze klanten. Dit wijst er op dat we zelf herstellingen kunnen/mogen uitvoeren aan de WLtoys toestellen, dat we via een erkend Europees WLtoys leverancier werken en dat we steeds een goede prijs kunnen aanbieden. Kortom, dit logo biedt de zekerheid die onze klanten zoeken.

Lidmaatschap Belgische drone federatie

Sinds opstart van onze webwinkel zijn we reeds actief lid van de Belgische drone federatie BDF (Belgian Drone Federation). Deze officiële beroepsfederatie is de brug tussen de sector en de overheid. Onderhandelingen over de wetgeving, organiseren van events, promotie van de sector, etc… Jaarlijks volgen wij de algemene vergadering van BDF te Brussel waarbij heel wat interessante informatie te rapen valt. Ons lidmaatschap kan je verifiëren via deze link.

DJI reseller

Fabrikant DJI is niet weg te denken uit de wereldwijde drone markt. Zowel voor particuliere als professionele noden heeft dit bedrijf een oplossing. Door hun snel opgebouwde ervaring in de sector zijn ze momenteel wereldleider op de particuliere en semi-professionele drone markt. Vanaf de opening van onze shop zijn we dan ook een erkend DJI reseller: wij hebben rechtstreeks contact met DJI support medewerkers die ons helpen bij garantie en/of herstellingen.

Onze gegevens

Firma: Pegatex NV

IBAN: BE09 4635 1656 2157
BIC: KREDBEBB
Bank: KBC Bank

BTW: BE0428294986

Adres (enkel op afspraak per mail of via onze Facebook pagina)

Oudenaardestraat 84-86
8570 Vichte (Anzegem)

Onze showroom

Benieuwd naar hoe onze locatie in Vichte er uit ziet? Bekijk meer foto’s!