Over ons

Hallo,

fotoIk ben Yuri van Drone-kopen.be en samen met een collega richtte ik deze website eind 2012 op puur uit interesse voor quadcopters (en modelbouw in het algemeen). Vanuit onze werkplaats in Vichte, proberen we een zo goed mogelijk service te verlenen.

Raar maar waar: we hadden niet onmiddellijk de intentie om toestellen te verkopen, we begonnen met een blog en van het één kwam het ander. Zeker niet gedacht om anno 2017 een vlieglicentie klasse 1 op zak te hebben! Op vraag van enkele bezoekers besloten we in april 2014 om een select maar kwalitatief gamma aan quadcopters (drones) aan te bieden. Nog belangrijker voor ons was (en is nog steeds) het aanbieden van zoveel mogelijk informatie. Ben je enkel en alleen op zoek naar de laagste prijs? Dan zullen wij je waarschijnlijk niet kunnen helpen. Ben je op zoek naar de beste service tegen de beste prijs? Welkom aan boord! 😉

Aanbod

Sedert het voorjaar 2014 kan je op onze website dus een selectief gamma aan quadcopters terugvinden. Het aanbod is bewust ‘beperkt’ gehouden omdat we enkel producten willen aanbieden die we zelf hebben getest en dus kunnen aanbevelen. Geen oneindige keuzemogelijkheden maar een degelijk gamma aan quadcopters en multicopers (sedert 2015)! Net daarom stelden we  volgende drie beloftes op:

  1. Enkel goedgekeurde producten in ons gamma (incl. manuele kwaliteitscontrole)
  2. Snelle levering: voor 16u betaald = morgen geleverd (indien in stock)
  3. Een bedenktijd van 30 dagen: niet goed, geld terug!

showroom_vichte

Officieel dealer

wltoys_stampDoor onze snelle groei zijn we sinds oktober 2014 (= 6 maand na opstart) officieel WLtoys dealer (enig in België). Dat is niet enkel voor ons een erkenning van het goede werk maar het biedt vooral extra vertrouwen aan onze klanten. Dit wijst er op dat we zelf herstellingen kunnen/mogen uitvoeren aan de WLtoys toestellen, dat we via een erkend Europees WLtoys leverancier werken en dat we steeds een goede prijs kunnen aanbieden. Kortom, dit logo biedt de zekerheid die onze klanten soms zoeken.


Lidmaatschap BeUAS

logo-be-uas-785x229

Sinds opstart van onze webwinkel zijn we reeds actief lid van de Belgische drone federatie BeUAS. Deze officiële beroepsfederatie is de brug tussen de sector en de overheid. Onderhandelingen over de wetgeving, organiseren van events, promotie van de sector, etc… Dat zijn de taken van BeUAS om ervoor te zorgen dat de Belgische drone sector in een positief daglicht komt en dat we er als sector ook een positieve return voor krijgen. Jaarlijks volgen wij de algemene vergadering van BeUAS te Brussel waarbij heel wat interessante informatie te rapen valt. Ons lidmaatschap kan je verifiëren op deze link.

Erkend drone verdeler

overhandiging-beuas-certificaat

Op maandag 12 december 2016 ontvingen we als één van de eerste Belgische drone verdelers het BeUAS (Belgische drone federatie) kwaliteitslabel voor drone verkopers. Het certificaat werd ons overhandigd door minister Peeters (consumentenzaken) en Bellot (mobiliteit). We zijn trots om 2,5 jaar na onze opstart deze officiële erkenning te krijgen. Samen met zes andere verkopers is Drone-Kopen.be een pionier voor wat betreft dit kwaliteitslabel. Dit label staat voor:

  • Kennis inzake wetgeving en veiligheid
  • Informatievoorziening naar de klant
  • Dienst na verkoop
  • Volgen van het BeUAS charter

 

 

Informatie voorzien

De hoofdzaak voor ons blijft ervoor zorgen dat we onze bezoekers kunnen voorzien van de nodige en correcte informatie via onze blog. We proberen daar regelmatig een nieuw artikel aan toe te voegen over het nieuws in de sector. Heb je zelf een goede suggestie voor een nieuw artikel? Mail gerust naar info@drone-kopen.be of gebruik het contactformulier. Je mag binnen de 24u (op werkdagen) een antwoordje van ons verwachten!

Je kan ons natuurlijk naar hartenlust volgen via Twitter, Facebook, Youtube of de RSS-feed. Heb je zelf een leuke drone foto of video? Deel die dan zeker even met ons en wie weet verschijnt die op onze Facebook pagina!

Vlieg je mee?

Onze gegevens

IBAN: BE09 4635 1656 2157
BIC: KREDBEBB
Bank: KBC Bank

BTW: BE0428294986

Adres (enkel op afspraak)

Oudenaardestraat 84-86
8570 Vichte (Anzegem)