1. Goedgekeurde producten

Alvorens wij een product opnemen in ons gamma, willen we zelf overtuigd zijn van de kwaliteit, het gebruiksgemak en de fun-factor. Zolang dat niet het geval is, zal er geen extra product worden toegevoegd aan het assortiment. In 90% van de gevallen hebben we het product zelf uitvoering kunnen testen en er onze ervaring over geschreven op de blog.

Manuele kwaliteitscontrole

ronde_stickerWe willen er zeker van zijn dat de goederen die je bij ons besteld, ook werkelijk van goede kwaliteit zijn. Daarom onderwerpen we iedere bestelling aan een manuele kwaliteitscontrole. Op die manier vermijden we onnodig heen en weer sturen bij fabricage- of andere fouten. De meeste quadcopters hebben al een hele weg afgelegd alvorens ze België bereiken, vandaar dat we erop staan deze kwaliteitscontrole uit te voeren. We willen op die manier ook een meerwaarde bieden tegenover andere webwinkels.

2. Snelle levering


Vandaaag voor 16u betaald = morgen geleverd
(indien product in voorraad). De verzending van je bestelling verloopt via erkende en kwalitatieve koerierdiensten. Meestal werken we samen met bpost die een verzekerde verzending garandeert. Ben je niet thuis wanneer de koerier je pakje thuis aanbiedt? Geen probleem, dan krijg je een zendingsbericht in je brievenbus. Je kan gewoon wachten tot de postbode de volgende werkdag opnieuw langskomt. Twee keer niet thuis? Dan krijg je enkele dagen de tijd om je pakket op te halen in het dichtstbijzijnde postkantoor/postpunt.

verzending_small

Veilige betaling

payment_iconsAlvorens we kunnen leveren, dient natuurlijk een betaling te gebeuren. Voor de betaling van producten die je aankoopt via onze webwinkel heb je tal van mogelijkheden. Zo is het onder meer mogelijk om via creditcard (Mastercard, Visa, …) en jouw PayPal account te betalen. Daarnaast kan een betaling ook via Bancontact / Mister Cash of natuurlijk nog steeds via de klassieke bankoverschrijving.

3. Dertig dagen niet goed, geld terug

Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze producten bieden we een extra lange bedenktijd van 30 dagen in plaats van de wettelijke 14 dagen. Dat wil zeggen dat je dertig dagen de tijd krijgt om ons de aangekocht goederen onbeschadigd en in originele verpakking terug te sturen. Bij een omruiling nemen we zelf de retour-verzendkosten voor onze rekening! Wil je een product retourneren? Vraag dan even je retour-etiket op info@drone-kopen.be en we helpen je snel verder.


Download ons gratis e-boek "tips & tricks voor beginners"

Download nu gratis!

Een reactie op “Onze beloftes op een rij

  1. Verdonck Marc zegt:

    Ben net op pensioen en wil me een drone aanschaffen (ben nog steeds hobby fotograaf). Ik heb het aanbod bekeken en heb twee voorkeuren Mavic Pro 2 of Mavic Pro 2 Zoom. Welke zou voor mij de beste zijn om aan te kopen. Jullie verkopen ze beide dus zijn ze waarschijnlijk ook getest door jullie. Ik heb begrepen dat enkel de camera het verschil maakt maar kan op dit moment geen keuze maken omdat ik nog geen drone heb gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *