workshop_150

Droom je al heel lang van ooit eens te vliegen met een drone maar durf je de stap niet zetten? Goed nieuws! Deze workshop voor beginners bestaat uit 3 luiken: theorie, oefening en praktijk. Bestel je je ticket ver genoeg op voorhand, dan krijg je nog eens €25 korting (zie link onderaan deze pagina)!

1. Theorie

 

Eersttheorie en vooral gaan we aan de hand van een presentatie dieper in op de werking van drones. Hoe werkt een drone, hoe is dit ontstaan, welke zijn de toepassingen (nu en in de toekomst), etc… We nemen daarbij ook een kijkje naar de Belgische wetgeving en maken tijd voor een vragenronde.

2. Oefening op simulators

simulatie‘Oefening baart kunst’ zegt het spreekwoord en dat is bij drone vliegen niet anders. Leren vliegen gaat met vallen en opstaan, letterlijk. Om alvast wat gewend te worden aan de besturing, laten we je oefenen op een simulator. Je krijgt hierbij tips en ondersteuning van één van onze instructeurs.

3. Praktijk

praktijkHet gedeelte waar natuurlijk iedereen naar uitkijkt: de praktijkoefeningen! Samen met onze instructeurs vlieg je voor het eerst met een echt toestel. Na deze initiatie kan je zelfstandig opstijgen, vliegen en terug landen. Voor de liefhebbers (iedereen dus): tijdens of na de praktijklessen doen we een demonstratievlucht met één van onze eigen grotere toestellen!

Toestellen

Deelnemers aan deze initiatie cursus kunnen ter plaatse ons ultieme beginnerstoestel aankopen met 5% korting! Het gaat natuurlijk over de WLtoys V222 (met of zonder camera, met of zonder extra accu’s).

Je kan in deze workshop niet vliegen met een eigen toestel (veiligheidsmaatregelen). Wij voorzien de nodige oefentoestellen om de praktijkoefeningen te doen (inbegrepen in de prijs).

Waar & Wanneer

Onze workshops gaan door in Vichte (tussen Kortrijk en Waregem). De betaling is op voorhand te voldoen . Van zodra we je betaling hebben ontvangen, is je deelname bevestigd. De datums van de eerstvolgende workshop kan je via de link hieronder terugvinden! Opgelet: niet opdagen zonder tijdige verwittiging = geen terugstorting mogelijk.

Inschrijven

Inschrijven kan hieronder heel makkelijk door via onze webwinkel één of meerder tickets te bestellen. Kijk snel of er nog workshops gepland zijn, via deze link.