Groepsworkshop

Ben je op zoek naar een leuke bedrijfsuitstap, unieke teambuilding activiteit of ken je gewoon een groep mensen die zin hebben om te leren vliegen? Boek dan nu één van onze drone workshops voor groepen, het kan al vanaf 6 personen! Onze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden, kan zowel luchtig als meer professioneel worden gegeven. In ieder geval: het is een namiddag waarin een nieuwe wereld open gaat.

Het concept

Vanaf 6 personen kan de workshop geboekt worden welke doorgaat in onze locatie te Vichte. Bijkomend kan dit doorgaan op locatie, mits de nodige voorzieningen. Een drone workshop duurt gemiddeld 3uur maar kan evengoed doorlopend worden gegeven voor grote groepen (bijvoorbeeld een hele dag door).

Het verloop

Stap 1: theorie

Aan de hand van een presentatie, gaan we dieper in op enkele belangrijke aspecten binnen het drone vliegen:

 • Woordgebruik
 • Wetgeving in België
 • Mogelijke toepassingen
 • Veiligheidsvoorschriften
 • Techniek
 • Aandachtspunten

P1090321

Stap 2: simulator

Met behulp van één van onze simulatoren, kunnen de deelnemers zorgeloos hun eerste stappen zetten in de lucht (virtueel). Drone vliegen is moeilijker dan het lijkt, daarom raden wij aan de simulator te gebruiken om niet onmiddellijk één van onze oefentoestellen te crashen! Per drie deelnemers kan er één simulator gebruikt worden, waarbij om de beurt gevlogen wordt. Eén van onze instructeurs geven de nodige uitleg waar nodig:

 • Hoe hou ik mijn zender correct vast
 • Hoe verloopt de besturing
 • Ideale beginoefeningen
 • Voor- en achterkant van de drone herkennen
 • Vliegtechnieken

simulator01

Stap 3: praktijk

Tijdens de praktijk gaan de deelnemers aan de slag met één van de oefentoestellen die wij voorzien (in de prijs inbegrepen). Natuurlijk staan ook hier onze instructeurs met raad en daad bij, maximaal 5 deelnemers per instructeur. We beginnen met enkele basisoefeningen (toestel gewend worden) en laten de deelnemers vervolgens een parcours afvliegen. Diegene die het snelst en met de minste fouten het parcours kan afleggen op het einde van de les, mag een vlucht maken met een groter toestel (bvb DJI Phantom 2 of Sky-Hero Spyder 6).

P1090762

De prijs

Vul hieronder het formulier in en wij antwoorden zo snel mogelijk met een prijs op maat! Een workshop reserveren met een minimale groepsgrootte van 6 personen, maximale groepsgrootte is in principe onbeperkt maar dan stellen we doorlopende sessies voor in plaats van het programma zoals hierboven beschreven. Voor iedereen is er dus een workshop op maat mogelijk!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Aantal personen die de workshop zullen volgen

Uw bericht

Optioneel

Op het einde van de dag mogen de deelnemers hun eigen drone mee naar huis nemen. Naar gelang het aantal personen, voorzien we een groepskorting op het ultieme beginnerstoestel: