Hoera, een nieuw drone platform op de Belgische markt! De gloednieuwe website www.tweedehands-drone.be zoekt tweedehands toestellen of toebehoren. Je kan zowel als particulier of bedrijf je zoekertje gratis plaatsen. Zelf bij verkoop van je toestel (of toebehoren) betaal je niets, zo simpel is het.

Werking

De website tweedehands-drone.be is een marktplaats voor allerlei quadcopter, multicopters en toebehoren.Een zoekertje plaatsen is volledig gratis! Het unieke aan dit platform is dat ze kandidaat-kopers meer zekerheid bieden over de aankoop van hun toestel door verkopers de kans te geven hun toestel te laten controleren en goed te keuren voor verkoop. Let wel: het toestel blijft ten alle tijde eigendom van de verkoper.

Marktplaats

De marktplaats is een verzameling van tweedehands aanbiedingen: zowel gecontroleerde toestellen (=veilingsysteem) of rechtstreeks te koop aangeboden door de eigenaar (=vaste prijs) zijn terug te vinden in het overzicht.

Veilingsysteem

Ieder toestel (en/of toebehoren) die vóór verkoop wordt gecontroleerd op de goede werking, komt in een veilingsysteem terecht. Kandidaat kopers hebben 4 weken de tijd om een bod uit te brengen, de hoogste bieder wint en ieder bod is bindend (zowel voor verkoper als bieder). Bij sommige advertenties geldt een minimaal te halen bod. Indien die prijs niet wordt behaalt, zal het product niet worden verkocht. De uiteindelijke verkoop wordt gesloten met de eigenaar van de te koop aangeboden producten, alsook afspraken voor betaling en afhaling worden rechtstreeks met de eigenaar geregeld.

Opgelet: de technische controle vooraf geeft geen enkele garantie, het is enkel een indicatie dat de aangeboden producten door ons zijn getest en goedgekeurd. Een meerwaarde dus voor zowel koper als verkoper.

Vaste prijs

Zoekertjes kunnen ook geplaatst worden, zonder dat het toestel (en/of toebehoren) wordt gecontroleerd op goede werking. In dat geval is er geen sprake van een veilingsysteem maar wel van een vaste prijs per zoekertje. Kandidaat kopers kunnen bij interesse rechtstreeks contact opnemen met de verkoper en eventueel een afspraak maken om de aangeboden producten te bekijken. Ook deze zoekertjes blijven 4 weken na plaatsing zichtbaar op de marktplaats.

Download ons gratis e-boek "tips & tricks voor beginners"

Download nu gratis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *