Driewerf hoera, vanaf nu mogen we ons officieel lid noemen van BeUAS ofwel ‘Belgian Unmanned Aircraft Systems association’ (Belgische vereniging voor onbemande luchtvaartuigen). Voor ons heel interessant, zo blijven we steeds op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en trends. Zowel op technisch vlak als op juridisch vlak. Deze vereniging verdedigt namelijk al sedert 2012 de belangen van alle Belgische bedrijven en verenigingen die actief zijn in de onbemande luchtvaartsector.

BeUAS

BeUAS is zowel actief in binnen- als buitenland om de onbemande civiele luchtvaartsector te promoten en de integratie in het luchtruim te bevorderen. Op dit ogenblik telt BeUAS een kleine 200 leden die actief zijn in verscheidene domeinen, zoals media, wetenschap, fotografie, verkoop en productie & ontwikkeling. Daarnaast organiseert BeUAS op regelmatige tijdstippen bijeenkomsten en evenementen om de sector te promoten of te ondersteunen. Niet enkel in België maar ook door samenwerkingen met buitenlandse verenigingen, krijgen BeUAS leden heel wat informatie doorgespeeld.

What’s in for me?

Naar onze klanten toe is er geen rechtstreeks voordeel verbonden aan het feit dat wij lid zijn van BeUAS. Onrechtstreeks kan je ons lidmaatschap natuurlijk zien als kwaliteitsmerk, mocht je nog twijfelen aan onze eerlijkheid of service ;-). Verder kunnen we door ons lidmaatschap onze klanten natuurlijk steeds voorzien van de laatste nieuwtjes in de drone-sector. Handig toch?

Je kan ons lidmaatschap verifiëren op volgende pagina: http://beuas.be/index.php/nl/leden/per-categorie/verdeler/115

Download ons gratis e-boek "tips & tricks voor beginners"

Download nu gratis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *