Contact

Heb je een vraag, wil je meer uitleg of is er een probleem? Via het contactformulier onderaan deze pagina kan je onmiddellijk contact met ons opnemen. We beantwoorden alle mails binnen de 24u op werkdagen!

Reparaties

 Heb je een toestel die ter reparatie naar ons dient gestuurd te worden? We vragen om eerst contact met ons op te nemen via info@drone-kopen.be. Daarna ontvang je van ons de nodige gegevens. We vragen ook om het herstelformulier in te vullen en toe te voegen bij de zending, alsook een kopie van de originele factuur.

Wij zijn te bereiken via

E-mail

Heb je een vraag of probleem? Mail ons op info@drone-kopen.be. We helpen je zo snel mogelijk verder, op werkdagen binnen de twee uur (tot maximaal 24u). In het weekend proberen we ook zoveel mogelijk mails te beantwoorden.

Chat support

In de linker benedenhoek van je scherm kan je onze chat support terugvinden. Chat rechtstreeks met een van onze medewerkers, we helpen je onmiddellijk verder! Op weekdagen is de chat support bemand tussen 9u en 17u. Is er niemand aanwezig of duurt het te lang? Laat gerust je berichtje na en we nemen zo snel mogelijk terug contact met je op!

Snapchat

Ook op Snapchat zijn we te vinden, niet enkel voor leuke nieuwtjes of tussendoortjes maar je kan er ons ook bereiken via de chat. Voeg ons toe, onze gebruikersnaam is ‘dronekopen.be’. Makkelijk toch?

Facebook

Heb je een Facebook account? Dan kan je ons makkelijk een berichtje sturen via facebook.com/dronekopen.be.

Twitter

Volg ons via Twitter (twitter.com/dronekopen.be), wij volgen je terug. Daarna kan je ons ook privé berichten sturen, ideaal toch?

Telefoon

Wij hebben recent besloten om tijdelijk geen telefonische support meer te bieden. We vragen om ons te contacteren via e-mail, chat-support of Snapchat (gebruikersnaam: dronekopen.be), we antwoorden heel snel!

Adresgegevens

Enkel na afspraak kan je terecht op ons adres in Vichte. Mail ons voor een afspraak!

Oudenaardestraat 84 – 86
8570 Vichte

Bedrijfsgegevens

Pegatex NV

Tjampensstraat 10
853 Tiegem
BTW: BE0428294986

Opgelet: dit is louter een administratief adres, hier kunnen geen retours gestuurd of afhalingen gedaan worden).

 

Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht